Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 31.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 31.07.20

Сънищата и Луната – петък – 31.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънища от тази нощ или сутрин ще ви дадат информация за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако сънищата са били ярки и активни, в които се случват много неща, различни събития, значи живеете в хармония и всичко е в наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелствата. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата под този знак се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за нашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера - покровителка на любовта и хармонията, като дава на хората меко и изискано възприемане на заобикалящия свят.  Тези сънища се смятат за пророчески и това не е без реална причина: в тази нощ интуицията на човека е изключително изострена.

Сънищата в петъчния ден отразяват нашите чувства. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати