Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 31.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 31.12.2021

Сънищата и луната – петък – 31.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:12 часа са под влияние на 26 лунен ден и могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В тези сънища можете да видите тайните страни на душата си. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Могат да се сбъднат, особено цветните. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата след 05:12 часа са под влияние на 27 лунен ден

В този лунен ден човек може да получи откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или творчески. Като правило това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, доколко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се открият възможности, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока. 

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Синият цвят в сънищата под Стрелец може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план. Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не „излезете на минус“. Добре е да се обърне внимание на съня, ако е черно-бял. Такива сънища разказват за предстоящите трудности в постигането на целите. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети