Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 01.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 01.02.21

Сънищата и Луната – понеделник – 01.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески. Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка. Сънищата ще ви покажат свързващата нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Те дават възможност да погледнете живота си от високо, да хвърлите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага.

Сънищата в понеделник

Независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникнат проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати