Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 01.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 01.03.21

Сънищата и Луната – понеделник – 01.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата за 18 лунен ден трябва да се възприемат като огледално отражение на това кои сме в момента. Несъответствието между реалния ни образ и образа на съня говори за нарушаване на хармонията на нашето същество, на разединяването между желанието и реалността, че не сме в състояние да осъзнаем своята цялост. И поради това нашата двойственост влошава живота ни.

Ако правилно интерпретираме сънуваните символи от дадения лунен период, можем ясно да разберем за себе си върху какво трябва да работим, за да постигнем хармония. Така например, ако в живота си сте тих и спокоен човек, а в сънищата се появявате под формата на негодник, то в действителност трябва да проявите повече активност. Може би се страхувате от истинската си същност и сте тихи в живота, не защото такъв е вашият характер, а поради страха да не се окажете в непечеливша ситуация. Страхувате се да изглеждате нелепо, смешно, страхувате се да играете. Трябва да активирате втората си половина и тогава „добро“ и „зло“ ще се слеят у вас в хармоничен съюз. Ще започнете да реагирате адекватно на всяко събитие - когато е необходимо спокойствие или напористост.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата са под влияние на Венера и са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови, със социалния живот. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Сънищата могат да отразяват желанието ви за любов, флирт, съблазняване, да възникнат в главата ви сцени, отразяващи тези действия. Ако реално имате несподелени чувства, може сънят ви да съдържа отговорът как да постъпите.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища сега не трябва да се приемат непременно като лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

В сънищата под Везни може да сънувате неприятните за вас опозиционни личности, тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.                                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети