Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 01.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 01.11.2021

Сънищата и луната – понеделник – 01.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден (след 02:28 часа) могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате мълния, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в съня си в двайсет и шестия лунен ден проявите такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да мислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата. 

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни образи на вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети