Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 02 май 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 02 май 2022

Сънищата и луната – понеделник – 02 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата под влияние на 2 лунен ден (до 07:06 ч)

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, дори да не сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази фантасмагория и да разберете какво иска да ви каже вашето подсъзнание с всички тези образи.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са пророчески и няма смисъл в тях. Но това далеч не е така. На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция и подсъзнанието. И ако успеете да видите истинския смисъл зад този приказен екран на нереални картини, ще разберете много неща за себе си и може би дори да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви сега е период на обърканост, не знаете къде да отидете и какво да правите, тогава бъдете особено внимателни към онези образи, които днес ще видите насън. При правилно тълкуване те ще могат да ви подскажат правилните действия.

Например, ако сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, трябва да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са около вас, вървите ли по своя път или просто необмислено следвате някого.

Сънищата под Луна в Телец

Тези сънища често са за нещо, свързано с паричните въпроси и самоувереността ни. Луната в Телец ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и такива качества като спокойствие и увереност, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт. Всички материални и плътски радости.

Те са изпълнени със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание.

Сънищата в понеделник са управлявани от Луната, затова могат да бъдат емоционални и да отразяват психическите ни проблеми. Може да са свързани с членовете на семейството, майката. Често биват обременяващи и остават тежко чувство след събуждане.

Таро календар на сънищата

Карта Страшният съд -  сънят ви ще открие призива на вашето призвание, вашата житейска мисия, духовният път, който търсите. Може също да е просто призив за нова посока, която трябва да поемете. Това е призив за промяна и обновление – призив да се прераждате в нов живот, който е по-завършен от вашия собствен и по-пълно съобразен със самия смисъл на съществуването.  


Топ новини

виж още