Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 02.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 02.09.19

Сънищата и Луната – понеделник – 02.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 10:16 ч в понеделник принадлежат на 3 лунния ден

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили. Носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Въпреки факта, че сънят е често срещано явление, с което се сблъскваме всяка нощ, той не престава да бъде загадка. Образите в сънищата са толкова ярки, че не излизат от главата ви в продължение на няколко дни. Но специално място сред тях заемат сънищата сутрин. Факт е, че в този момент тялото и умът имат време да се отпуснат и да освободят излишното напрежение, отваряйки достъп до подсъзнанието.

Ако запомните съня си, значи в него има нещо важно за вас. Ако го забравите почти веднага, не се напъвайте да си го спомните. Не ви е нужна информацията.

Сънищата в понеделник сутрин

Понеделник е свързан с капризната Луната и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излезе. Радвайте се, че това не се случва в действителност.

Отделно внимание на сънищата в понеделник сутрин трябва да обърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат истински.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети