Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 04.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 04.11.19

Сънищата и Луната – понеделник – 04.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ и сутрин, принадлежат на 8 лунен ден

В тази нощ можете да сънувате пророчески сънища, но тълкуването им рядко води до успех. Независимо от това, можете да разберете дали сте в задънена улица или се движите в правилната посока.

Тези сънища често показват истинската цел на човека, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така в тях можете да видите ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. 

 В древните книги се споменава, че през този период пред нас се отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

На този ден е важно също, след събуждане, да си спомняте усещанията, които сте имали в съня си. Ако чувствате свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Луната се намира във въздушния знак Водолей и може да ви дари с невероятни образи и картини на бъдещето. Възможно е те да са пряко свързани с вас и вашата работа, да предлагат неочаквани иновативни решения, които могат да променят живота ви към по-добро. Под Луната в този знак, насън, често получаваме интересни и работещи идеи, разкриват се нови знания. 

Сънищата в понеделник сутрин

Първият ден на седмицата е свързан с капризната Луна и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност.

Отделно внимание на сънищата в понеделник сутрин трябва да обърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат истински.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати