Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 05.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 05.10.20

Сънищата и Луната – понеделник – 05.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Сънищата в понеделник са управлявани от Луната, затова могат да бъдат емоционални и да отразяват психическите ни проблеми. Може да са свързани с членовете на семейството, майката. Често биват обременяващи и остават тежко чувство след събуждане.  

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната е в този знак, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. 

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати