Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 06.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 06.09.2021

Сънищата и луната – понеделник – 06.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата продължават да са под влияние на 28 лунен ден (до 05:53ч)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънища при Луна в Дева (след 02:07ч)

Сънищата при Луна в Дева са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да сънувате, че помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете, но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Сънят при Луна в Дева има шанс да се сбъдне, когато Луната отново влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите? 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати