Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 07.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 07.06.21

Сънищата и Луната – понеделник – 07.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата след 04:11ч са под влияние на 27 лунен ден

В този лунен ден човек може да получи откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или творчески. Като правило това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са особено земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание.

Значителна част от сънищата в този период са свързани с плътските радости. През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне.

Тези сънищата не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънува храна, цветя,  плодове, пари и други ценности.

Сънищата в понеделник сутрин

Понеделник е свързан с капризната Луна и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието.

Ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги натрупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност.

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви.

Отделно внимание на сънищата в понеделник трябва да обърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат истински.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети