Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 07.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 07.09.20

Сънищата и Луната – понеделник – 07.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка. Могат да бъдат вдъхновяващи.

Двадесетият лунен ден е наситен с енергия и носи в себе си творческо начало. На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в собствената си интуиция и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Смята се, че в двадесетия лунен ден често сънуваме така наречените контролирани сънища, при които можем да окажем желано влияние върху реалността около нас: да бъдем на желаното място, да срещнем човека, когото искаме да видим и т.н. По този начин ние програмираме събитията в реалността, а не само нашите сънища. Т.е. ако се настроите по правилния начин, можете да начертаете сюжетната линия на съня си, можете да се пренесете до всяко място, което не е достъпно за вас в реалния живот, да изградите комуникация с човек, с когото нямате връзка в ежедневието. Ще имате възможност да пътувате до сънищата на други хора. За да направите това, трябва да се концентрирате върху личността на човека, в чийто сън искате да попаднете.

Сънищата в този лунен ден показват свързващата нишка, която обединява събитията от минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Светът може да се открие за всеки от съвсем различна гледна точка.

Сънищата в понеделник

Сънищата в ранните часове на понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката, тъй като са под влияние на Луната.

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети