Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 07.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 07.10.19

Сънищата и Луната – понеделник – 07.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден.

В 9 лунен ден сънищата могат да бъдат страшни, неприятни и болезнени. Възможно е през цялата нощ да се измъчвате от кошмари и когато се събудите да се чувствате зле. Тези сънища са провокации от тъмните сили. Може да изпитате пълно изтощение и слабост, дори да изпаднете в лека депресия. Но във всичко това има добър момент: сънищата на деветия лунен ден не са пророчески и не се сбъдват. 

Съновиденията през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и в хиперболизираната форма отразяват някакъв личен конфликт, дълбоко скрит на подсъзнателно ниво. 

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота. Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате. 

Сънищата от изминалата нощ са под влияние на дисхармоничните аспекти на Меркурий с Луната и Уран. Те носят важни послания за вас. Ако сте забравили съня си, не се напъвайте да си го спомните. Ако пък силно сте се впечатлили и помните подробности, тогава внимателно го анализирайте.

Може да разберете какво възпрепятства успеха ви. Възможно е да сънувате, че разкривате някаква тайна или ваша тайна е на път да бъде разкрита. Може би прекалено много говорите или казвате неща пред когото не трябва?

Не е изключено някои да сънуват престъпление или че стават жертва на клевета.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати