Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 07.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 07.10.19

Снимка:

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден.

В 9 лунен ден сънищата могат да бъдат страшни, неприятни и болезнени. Възможно е през цялата нощ да се измъчвате от кошмари и когато се събудите да се чувствате зле. Тези сънища са провокации от тъмните сили. Може да изпитате пълно изтощение и слабост, дори да изпаднете в лека депресия. Но във всичко това има добър момент: сънищата на деветия лунен ден не са пророчески и не се сбъдват. 

Съновиденията през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и в хиперболизираната форма отразяват някакъв личен конфликт, дълбоко скрит на подсъзнателно ниво. 

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота. Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате. 

Сънищата от изминалата нощ са под влияние на дисхармоничните аспекти на Меркурий с Луната и Уран. Те носят важни послания за вас. Ако сте забравили съня си, не се напъвайте да си го спомните. Ако пък силно сте се впечатлили и помните подробности, тогава внимателно го анализирайте.

Може да разберете какво възпрепятства успеха ви. Възможно е да сънувате, че разкривате някаква тайна или ваша тайна е на път да бъде разкрита. Може би прекалено много говорите или казвате неща пред когото не трябва?

Не е изключено някои да сънуват престъпление или че стават жертва на клевета.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване.   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив