Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 08.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 08.02.21

Сънищата и Луната – понеделник – 08.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:10 часа са под влияние на 26 лунен ден и могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В тези сънища можете да видите тайните страни на душата си. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Могат да се сбъднат, особено цветните. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата след 05:10 часа са под влияние на 27 лунен ден

В този лунен ден човек може да получи откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или творчески. Като правило това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънища при Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни образи на вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати