Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 08.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 08.03.21

Сънищата и Луната – понеделник – 08.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

В 25 лунен ден (след 04:05ч) е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят. Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта, след като станете, веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

 

Сънища при Луната в знак Козирог,

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате с асансьора нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 

Таро календар на сънищата

Седмица чаши - По отношение на работата, тази карта показва, че напоследък градите въздушни замъци, изграждате си илюзии и като цяло навлизате в нестабилната и опасна почва на празното изпъкване и лековерността на Буратино. И ако не гледате трезво на нещата, не модерирате претенциите си и не се ограничавате до това, което всъщност е осъществимо, ще се изправите пред катастрофа.

Картата предупреждава срещу фалшиви сделки, фалшиви цели, а в някои случаи и от участие в мръсни дела и подли интриги. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп