Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 08.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 08.07.19

Сънищата и Луната – понеделник – 08.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха

Ние всички сънуваме. Има хора, които според тях нямат сънища. Но това е друга история.

От какво зависят нашите сънища? Има много фактори от психологически до мистични. От психологическа гледна точка повече или по-малко всичко е ясно. Това, което преживяваме, често се отразява в сънищата ни. Нека да разгледаме мистичната страна.

И така, заспивате. Тялото е в безгрижно и отпуснато състояние. Но сънят е относително понятие, тъй като душата започва да извършва своите астрални пътувания и всичко, което среща по този път, се транслира във вашето съзнание. Оттук и най-различни видове усещания, освен това, вашето астрално тяло също е задействано, което дава отражение на външните въздействия върху физическото. Както някои казват: „Сякаш бях буден, почувствах докосване по тялото ми.“

И така, астралното тяло е тяло на усещанията. Ако ние практически не го чувстваме през деня, то в съня ни се проявява в пълна степен.

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 6 лунен ден (от 11:11ч на 7 юли до 12:24ч на 8 юли). Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха. Събитията от този период са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения. Всички предсказания през този период, дори привидно най-абстрактни или безсмислени, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише. Поради тази причина се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Много е важно да се изтълкуват правилно. Не се опитвайте да тълкувате символите на вашите сънища според какво ви казва умът, а е важно чувството, което ви е останало след съня. След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат напълно безсмислени и празни, или пророчески, които трябва да се разглеждат като точна прогноза. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети