Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 09.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 09.11.20

Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те ни разкриват скритите аспекти на нашия сексуален живот. 

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със сексуалната ви енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние и сексуалността ви не се разкрива напълно. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Тези сънища често ни насочват към нереализираните ни творчески енергии, показват силните и слабите ни страни. Ако правилно интерпретирате видяното насън, лесно можете да определите по кой път трябва да продължите, как да развиете своя творчески потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от миналия ни живот. Но във всеки случай, бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално.

Ако сте сънували кошмар, това всъщност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата в намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.

Таро календар на сънищата - Отшелникът

Тази карта е свързана със самотата и съзерцанието – сънищата по това време могат да отразяват духовното пътуване. Сънят ви може да подсказва, че скоро вероятно ще срещнете някой, който ще стане вашият духовен водач и ще може да ви покаже нови възможности за растеж и придобиване на по-високо ниво на съзнание. Приемете помощта, която ви се предлага. Потърпете обаче, тъй като духовният път е дълъг и труден и няма бързи отговори или лесни решения. Използвайте своята проницателност и интуиция, за да продължите напред и се доверете на светлината и мъдростта на вашия вътрешен водач.                                                                                                                             


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още