Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 10.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 10.05.21

Снимка:

Сънищата на 28 лунен ден (до 05:43ч)

Сънищата на 28 лунен ден често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата на този лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са „вик от душата“ за проблеми и неприятности от изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си може да видите предишeн живот. Метафизиците също твърдят, че насън можем да се срещнем с нашия духовен водач, който ще ни води и дава озарение. Това в повечето случаи е невъплътена същност, с която сме били свързани в минали животи. Тази същност продължава да ни следва, тя се стреми да ни покаже пътя към духовното израстване. Често водачите се появяват в сънищата, когато умът спи и не им пречи да достигнат до нашата вътрешна същност.

 

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са предимно земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне.   

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още