Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 10.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 10.08.20

Сънищата и Луната – понеделник – 10.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 21 лунен ден

В този лунен ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Образите в сънищата могат да покажат доколко осъзнавате себе си творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели усмихнат и смеещ се човек, който ви е приятен, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

До 04:30 часа Луната е в знак Овен - Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

След 04:30 часа Луната е в знак Телец – тези сънищата често са за нещо, свързано с паричните въпроси и самоувереността ни.

Луната в Телец ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и здравословното състояние, и такива качества като спокойствие и увереност, интелектуални способности, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт. Може да сънувате еротични сънища.                              

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети