Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 11.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 11.01.21

Сънищата и Луната – понеделник – 11.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (до 06:15 часа)

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти“ на възможностите, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта.                                                                                                    

Сънищата в понеделник

Сънищата в ранните часове на понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката, тъй като са под влияние на Луната.

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.                                                                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети