Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 11.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 11.05.20

Сънищата и Луната – понеделник – 11.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то в съня ви ще се появи този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как сте се справили с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникнат проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Сънища при Луна в Козирог

Тъй като Луната е в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате, не е добре, може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети