Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 11.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 11.10.2021

Сънищата и луната – понеделник – 11.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Ако се събудите с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии, което ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте сънували неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък постоянно се въртите в кръг в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в знак Стрелец

Тези сънища могат да ни подскажат нови възможности. Сънищата под този знак могат да бъдат оптимистични и изпълнени с успехи. Те са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света. 

Сънищата в Стрелец са още по-важни за онези, които планират да заминат на дълго пътуване или на почивка.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Сънищата в понеделник, независимо от съдържанието, резонират с емоционалното и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникват проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

HRIST SUNCE IVE PUNO POZDRAVA HVALA TI PUNO OD SRCA NA KORISNIM SAVETIMA I OGROMNOJ ISKRENOJ MORALNOJ PODRŠCI. SADA MI TRENUTNO NAJVIŠE NEGATIVNE ENERGIJE UNOSI LJUDI IZ ŠIRE PORODICE. NEZNAM ZAISTA KAKO DA SE POSTAVIM PREMA NJIMA. NAJBOLJE ZA NJIH JE DA ME OSTAVE NA MIRU.
GOSPODAR SVETA
11.10.2021 12:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати