Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 11.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 11.11.19

Сънищата и Луната – понеделник – 11.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 15 лунен ден

Този лунен ден се счита за сатанински. Затова е и тежък ден. В сънищата в 15 лунен ден може да намерите символично отражение на проблема си, който трябва да решите.

Например, виждате се да шофирате кола – това означава, че трябва да поемете инициативата и да решите сами проблема си. Ако пък пътувате на седалката до шофьора, не забравяйте да видите кой е този човек, защото може би той ще може да ви помогне да разрешите проблема си, ако се свържете с него.

От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да излязат ужасяващи образи. Те всъщност не са нищо повече от скрити качества на нашия характер. Трябва да сме много внимателни към всичко, което виждаме, да се опитаме да го запомним и анализираме. Не търсете тълкуването на подобни сънища в съновниците, те са индивидуални, не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво е искало да ви подскаже вашето подсъзнание чрез този или онзи образ.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака на Телец, нашите сънища са особено земни. Повечето от съновиденията, които ни се появяват по време на сън, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. 

Освен това значителна част от нашите сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. Например, може да сънувате, че любимият човек ви напуска. Такъв сън буквално може да бъде знак, че това не е вашият човек и че той скоро ще изчезне от живота ви. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати