Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 11 юли 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 11 юли 2022

Сънищата и луната – понеделник – 11 юли 2022 - Tribune.bg

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили прекалено към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата при Луна в Стрелец

И ако сте били измъчвани от лоши сънища или истински кошмари, погледнете назад към живота си: може би възпрепятствате дейността си по всякакъв възможен начин? Може би философствате твърде много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може много добре да доведе до кошмари.

Лошите сънища възникват поради факта, че енергията ви не намира изход: вместо да предприемате действия и да предприемате конкретни стъпки, вие говорите за това как можете да достигнете безпрецедентни висоти. Започнете да действате и лошите сънища веднага ще спрат да ви посещават.

Ако ви предстои пътуване, сънищата през този период дават конкретни указания за него. Но може също така да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за основния ви житейски път; пътя, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е важно в сънищата, защото един от основните управители на този цвят е планетата Юпитер, която управлява знака Стрелец. Така дълбокият и привлекателен син цвят, който виждате в сънищата през този период, може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока. Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати