Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 12 септември 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 12 септември 2022

Сънищата и луната – понеделник – 12 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Понякога сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да се окаже пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън. 

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болният човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в Овен

Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се  - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването на луната през знака Овен ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или, напротив, с вашите лични провали). 

Таро календар на сънищата

Картата на Луната показва, че може би сте имали лош сън или този ден по някаква друга причина не ви се струва добър. Не позволявайте на тези среднощни призраци да ви плашат. Дори и настроението ви да е развалено от факта, че днес ви очаква труден или неприятен разговор или среща, работа, не се опитвайте да ги избягвате. Не забравяйте, че нещо ново и важно ви очаква отвъд този праг на страха, така че трябва да съберете смелост и да прекрачите прага. Приемете този ден такъв, какъвто е, и продължете напред внимателно, но уверено, въпреки всички страхове. И ще бъдете изненадани да откриете колко много сте постигнали.

Съвети за бъдещето - Преодолейте страховете си и прекрачете прага на неизвестното. Не се лутайте в тъмното, не влизайте в света на илюзиите и халюцинациите, за да не се спънете пред прага.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети