Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 12.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 12.10.20

Сънищата и Луната – понеделник – 12.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят. Тези сънища са много важни, обърнете им нужното внимание.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията отгоре. Доверете се на вътрешния си глас. 

Днешният ви сън може да посочва тайните на вашето подсъзнание, да демонстрира скритите ви сили или напротив, страховете, които ви пречат да живеете пълноценно и щастливо. Използвайте интуицията си, за да интерпретирате съня си днес. Тя ще ви помогне да разберете неговото значение и често не по-лошо от един съновник. Понякога се случва сънищата от този период да нямат метафорично значение, а да се сбъдват буквално, точно.

Ако ви е трудно да ги изтълкувате, потърсете значението на някои символи в съновника и приемете съветите. Вашият сън може да показва бъдещето, да разкрива тайните на вашата съдба и да ви поднася съвет. Не пропускайте нито един нюанс.

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ и то ви измъчва, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънищата в понеделник

Сънищата, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникват проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и е бил продължителен, ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати