Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 14.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 14.10.19

Сънищата и Луната – понеделник – 14.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 16 лунен ден

Символите на шестнадесетия лунен ден - пеперуда и гълъб - символизират душата и лесния преход от един свят в друг. 

Сънищата на този лунен ден често са огледало на нашето вътрешно състояние.  Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, или познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат изтълкувани. 

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат. Ако правилно изтълкувате видените образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Днешните сънищата са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата за самореализация, които имате по време на транзита на Луната в знака Овен, почти сигурно ще показват текущото състояние на текущите ви работи. И именно през този период те могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват труден житейски път към конкретна цел. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето, стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Често сънищата за творчество и самореализация са изключително трудни за тълкуване поради тяхната емоционалност. В такива сънища често няма обективни материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болка, конкретни хора, животни, други неща и т.н.). 

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети