Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 14.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 14.12.20

Снимка:

29 лунен ден се счита за финал в целия лунен цикъл, който приключва и изисква цялостно разглеждане. Това ви показва как сте живели този период и дали сте избрали правилния път на движение и може да намери отражение в сънищата.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Освен това съновиденията ви няма да дадат директно указание: те ще трябва да бъдат тълкувани правилно. Работете върху проблемите, които ще можете да идентифицирате благодарение на тези изображения, не ги отхвърляйте и не очаквайте те да бъдат решени сами.

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, но все пак дават указания, които са много важни. Като правило те не се сбъдват. 

Сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

 

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се разкрият възможности, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си.

 

Сънищата в понеделник

Сънищата в ранните часове на понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката, тъй като са под влияние на Луната.                                   

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още