Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 15.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 15.07.19

Сънищата и Луната – понеделник – 15.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Но въпреки всичко те често ни насочват към това, на което трябва да обърнем специално внимание, на нашите проблеми и нерешени задачи, които е най-добре да разрешите възможно най-бързо. Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли. Но старайте се да сте внимателни. В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Неделя срещу понеделник вечер

Понеделник, управляван от Луната, се счита за труден ден. Сънищата, които идват през нощта в неделя срещу понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Краткият, не богат по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен и продължителен и в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.

Значение на някои символи

Море/океан – символизира морето на живота, подсъзнанието и интуицията. Време е да се вглъбите в първичната мъдрост на подсъзнанието си, да се вслушате в интуицията.

Мълния – чака ви прозрение, постигане на яснота и разбиране на създалата се ситуация. Ще можете да видите всичко до най-малката подробност, трябва само да изчакате и да се подготвите за това.

Дъжд – символизира настъпването на период на радост и възраждане. Животът ви ще се промени в положителна посока, идеите ви и стремежите ви ще дадат резултатите, за които мечтаете.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети