Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 17.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 17.08.20

Сънищата и Луната – понеделник – 17.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 28 лунен ден (след 04:11 ч)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.   

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата за проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално. Ако сте сънували кошмар, това всъщност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата в намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.

За съжаление, благоприятните сънища в тази фаза, в действителност рядко се случват. Въпреки това, сънищата през това време се смятат за положителни, тъй като показват какво е излишно и предвещават ситуации или промяна на светогледа, които помагат да се избавим от него.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата ви може да са свързани с хора от вашето семейство, роднините и дома. Те  показват истинската емоционална атмосфера на вашия дом, отношенията между близките ви, бъдещето на вашето семейство, възможните промени в тази област.                           

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мариана Здравейте и благодаря за ежедневните публикации, които отразяват до голяма степен моите преживявания! Бъдете жива и здрава, успехът Ви вече е факт!
Имам един по-скоро технически въпрос относно публикациите за сънищата. Ако вземем предвид конкретно горната публикация, тя за коя нощ се отнася: за отминалата (неделя срещу понеделник) или за предстоящата (понеделник срещу вторник)? По тази анология ще се ориентирам и за останалите пуклиции по повод значението на сънищата.
Очаквам отговора Ви и Ви желая хубаво начало на седмицата!
Мариана
17.08.2020 15:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети