Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 19.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 19.08.19

Сънищата и Луната – понеделник – 19.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 19 лунен ден

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникнат проблеми в семейството, породени от вашето поведение.

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви покажат нещо, което не сте знаели за себе си. Сънищата за деветнадесетия лунен ден могат да ви покажат скритите аспекти на личността ви. Това, което е дълбоко скрито от подсъзнанието, може внезапно да ви се разкрие насън. Имайки предвид това, можете не само да идентифицирате своите плюсове и минуси, слабости и силни страни, но и да работите с тях, да ги подобрите и да се отървете от ненужните комплекси.

Сънищата в понеделник

Понеделник, управляван от Луната, се счита за труден ден. Сънищата, които ви идват през нощта и сутринта на понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Краткият, не богат по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен и продължителен и в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.

Сънища при Луна в Овен (важи за понеделник, вторник и сряда)

Положението на Луната в зодиакалния кръг показва сферата на живота, към която сънят принадлежи и сферата, в която ще се сбъдне.

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това. Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети