Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 19.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 19.10.20

Сънищата и Луната – понеделник – 19.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно такива).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънищата в понеделник

Понеделник се управлява от Луната, която оказва силно влияние върху психо-емоционалното състояние на човек.

Съдържанието на сънищата в понеделник не трябва да се тълкува буквално, тъй като те често са дълги, но неясни. Струва си да обърнете внимание на емоционалното им оцветяване и усещането, което остава при вас след събуждането.       

Особено внимание трябва да се обърне на съня, само ако в него присъства вода. Изтичане на вода от тръби (кранове), наводнение насън, показва, че или не се справяте с емоциите в реалния живот, или губите много време напразно.

Ако сте сънували, че се давите - в действителност рискувате да се разболеете.                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети