Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 20.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 20.01.20

Сънищата и Луната – понеделник – 20.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата си.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в сънищата си в двайсет и шестия лунен ден проявявате такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да мислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „порта на възможностите”, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока. 

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети