Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 20.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 20.04.20

Сънищата и Луната – понеделник – 20.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден (до 05:53ч)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Те разкриват тайните страни на душата. Може да имате също сънища, които подобряват настроението.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в сънищата си в двайсет и шестия лунен ден проявявате такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот.

Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата си.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Те са свързани с Луната и с Нептун. Могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети