Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 20.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 20.09.2021

Сънищата и луната – понеделник – 20.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно ще останат игра на вашето подсъзнание. 

Този ден има силна енергия, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с активни и динамични действия, също така да носят много информация.

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас. Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Ако смятате, че сте сънували нещо важно, но не можете да разберете какво е посланието, може да процедирате по два начина. Първият е да направите медитация и мислено поискате насоки в тълкуването. Вторият е като изтеглите една карта Таро или от Ангелските карти. Може също да използвате книга, която да отворите на случаен принцип.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и разкриват такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. 

Ако сънищата в понеделник са дълги и сте сънували вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. 

Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети