Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 21.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 21.09.20

Снимка:

Сънищата през четвъртото лунно денонощие са значими, предупреждаващи. Може да съдържат предупреждение за опасност, очакваща ни в близкото бъдеще. Освен това тези наши сънища могат да бъдат обърнати към нашето минало и да предскажат какви проблеми са заложени там и са довели до днешните неприятности. Те ни позволяват да надигнем завесата на нашата карма.

Дори да се появи лош сън, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно само ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Често в четвъртото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Ако сънят е изпълнен с цветя, звуци и други усещания, има голяма вероятност той да се сбъдне. Тревожните сънища и кошмарите в този ден ще разкажат за скритите страхове, които потискате.

Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване. Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). 

Луната е в знак Скорпион

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто искате бързо да забравите.

Сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.                                                                   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още