Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 22.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 22.03.21

Сънищата и Луната – понеделник – 22.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата ни през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище, но могат да се отнасят и за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват и демонстрират духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е този кошмар да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Сънищата в понеделник

Понеделник е свързан с капризната Луната и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати