Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 22.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 22.06.20

Сънищата и Луната – понеделник – 22.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Днес полагаме основата за целия нов лунен месец

Сънищата до 06:40 ч. принадлежат на 1 лунен ден. Те се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували този ден. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

По-добре е да забравите незабавно за лошите сънища и да не се вкопчвате в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Няма да можете да контролирате съзнанието си, непрекъснато ще се връщате в мислите си към лошия сън, което не обещава нищо добро. Това ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни образи, които сте видели в съня си. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И се настройте само на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

Сънищата в понеделник

Сънищата, които имате през нощта в понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен, и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.

Сънищата в знак Рак

Тези сънища са свързани с ежедневието, дома, близките, хора от семейството, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията, които ви свързват с онези, с които сте емоционално много близки. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Лошите сънища могат да показват къде грешите. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети