Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 22.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 22.07.19

Сънищата и Луната – понеделник – 22.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 20 лунен ден

Утринните сънища, видени при изгрев слънце, все още зависят от Луната – царицата на нощния живот, но също така са пропити и със слънчевата енергия на радостта. Тези сънища са свързани с темите на живота и са предизвикани от чувствата и мислите, които управлява Слънцето.

Утринните слънчеви сънища са свързани със слънчевите теми на живота: с любими хора, творчество, състоянието на нашето сърце, с това, което очакваме с нетърпение и всичко, което обичаме. В тези сънища могат да се съдържат съвети от Бога. Това, което ни се присънва в утрешните сънища обезателно е свързано с любовта, щастието или творчеството. Те ни показват какво би ни направило щастливи.

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 20 лунен ден

Мечтите на този лунен ден не се сбъдват. Те са по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески. В тях може да бъде проследена, не очевидна връзка между настоящето, миналото и бъдещето.

Сънищата в неделя срещу понеделник

Сънищата, които идват през нощта в неделя срещу понеделник, независимо от съдържанието, резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.
Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър – ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети