Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 23.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 23.09.19

Сънищата и Луната – понеделник – 23.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден показват състоянието на сексуалната енергия, творческите сили, вътрешните сили и като цяло потенциала на човек. Ако сънят е добър, това означава, че всичко е наред, ако е бил неприятен, тогава потърсете пробойните. Това означава, че не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол или че не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот - тогава ще получите пряко напътствие за това, с което трябва да се справите.

Сънищата от тази нощ и сутрин са под влияние на Луната.

Те могат да бъдат мрачни, за което допринася подсъзнанието, което превърта всички минали събития и отрицателните моменти ще надделеят над радостните. Тези сънища носят емоционалните и психически характеристики на сънуващия, показват колко е натоварена нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на психиката в живота, толкова по-странни и неразбираеми са сънищата. Добрата новина е, че не се сбъдват в действителност.

Най-важни са сънищата на разсънване. И все пак, не всички сутрешни сънища са пророчески.  Само онова, което е добре запомнено и донесе ярки преживявания, има вероятност да се сбъдне, всичко останало е празно преосмисляне на реалността. Ако в съня ви се случва нещо добро и хубаво, не разказвайте съня си на никого. Тогава вероятността да се изпълни сънят значително се увеличава. Ако пък обратно, сънят е бил лош, разкажете го на повече хора до обяд.

Таро съновник

2 Пентакли – Сънят ви може да означава, че сте безотговорни и пренебрегвате нещо, което трябва да бъде направено. Не се отнасяте сериозно към някакво задължение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети