Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 23.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 23.12.19

Сънищата и Луната – понеделник – 23.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден отразяват вашия вътрешен свят и показват до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънят в понеделник отразява вашето психологическо и емоционално състояние, защото покровителят на сънищата на този ден е Луната и тя, както знаете ни дава доста нееднозначни енергийни потоци. 

Някой може да се потопи в себе си и дори в депресия, докато други, напротив, ще излъчват положителна и творческа енергия, буквално осветявайки всички с топлина и загриженост.

Ако сънят е кратък и разбираем, това означава, че вървите към целта по правилния път и не допускате да ви отклони нищо.

Таро календар на сънищата

Сънищата днес са под влияние на Върховния жрец. Посланието на този аркан е да се търси дълбокия смисъл в съновиденията. В тях са отразени нуждите на собствената душа. Предизвиква ви да вземете решение, което ще повлияе върху пътя ви отсега нататък.

Възползвайте се от съветите, опитвайки се да не пропуснете максимума от информацията, идваща през нощта! 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети