Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 24.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 24.01.2022

Сънищата и луната – понеделник – 24.01.2022 - Tribune.bg

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата са под влияние на Венера и са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови, със социалния живот. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Сънищата могат да отразяват желанието ви за любов, флирт, съблазняване, да възникнат в главата ви сцени, отразяващи тези действия. Ако реално имате несподелени чувства, може сънят ви да съдържа отговорът как да постъпите.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища сега не трябва да се приемат непременно като лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. В сънищата под Везни може да сънувате неприятните за вас опозиционни личности, за тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни образи на вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати