Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 25.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 25.01.21

Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Тъй като Луната е в знак Близнаци, може да сънувате хора от близкото обкръжение. Също така сънищата, които са под това влияние, са леки и приятни, „въздушни“, с бързо сменящи се образи и сцени.

Цветните сънища с ярки променливи цветове далеч не са необичайни в дните на Близнаците, като се има предвид двойствения и променлив характер на този знак. Но преобладаващият и важен цвят, на който трябва да се обърне внимание в сънищата при Луна в Близнаци, е зеленият – цветът на управителя на този знак Меркурий.                                      

Зеленият цвят символизира движението на живота, тъй като Близнаците (подобно на планетата Меркурий) са променливи. Може да се говори за някаква стабилност и растеж, постигнати чрез любовта към разнообразието, движението, промяната на увлеченията.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още