Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 25.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 25.05.20

Сънищата и Луната – понеделник – 25.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в този лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. След анализиране на получената информация, може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

Видените нощни съновидения дават яснота дали е избран правилният път. Показват как се използва скритият потенциал на човека. Те помагат да разберем колко енергия има вътре в нас. Предлагат решение какво трябва да се направи, така че вътрешната сила, представена от природата, да бъде насочена в правилната посока.

През този период е възможно да се получи информация за нашите слабости. Сънищата под формата на различни изображения показват как да разпределяме енергийните ресурси с максимална полза.

Не пренебрегвайте тези сънища. Чрез тях можете да намерите изход от доста трудни житейски ситуации. Те са насочени точно в посоката, където се среща минимален брой препятствия. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа. 

 

Сънищата в понеделник

Понеделник е свързан с капризната Луната и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати