Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 25.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 25.11.19

Сънищата и Луната – понеделник – 25.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

29 лунен ден е твърде близо до критичната точка на целия лунен цикъл - новолунието, следователно е толкова наситен с енергия. Освен това енергията на този лунен ден е доста тежка и нестабилна, затова е важно да можете да се справите с нея. 

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата. Като правило те не се сбъдват, но те могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. Вероятно няма да сте в състояние да изтълкувате правилно съня си, затова не се опитвайте.

Енергията на деня е сложна, тя оставя своя отпечатък върху сънищата.  Запалете свещ и почистете пространството в дома. През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение. 

Сънищата близо до новолуние често са кошмарни, тъй като Слънцето потиска енергията на Луната, която по това време е слаба. Двете светила си пречат едно друго и техните влияния се смесват. В това време Слънцето осветява всичко тайно, което е било натрупано в човешката душа през лунния месец. Хората по новолуние се измъчват от различни страхове.

Луната е в знак Скорпион и когато се намира в този знак щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

Може да сънувате починали роднини, че са живи или че живи близки умират. Сънища свързани със смъртта по един или друг начин или „умирането” на нещо, което си отива от живота ви.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети