Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 26.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 26.04.21

Сънищата и Луната – понеделник – 26.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 15 лунен ден

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден влияе на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По правило всичко, което преживяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен анализ. 

Най-вероятно сънят ще е кодиран и трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности. Вгледайте се много внимателно в това, което сте сънували и се опитайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва много да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е правилно.

Луната е в знак Везни и сънищата по това време отразяват проблемите ни в отношенията или желанието ни за връзка. Ако в съня ви преобладава червеният цвят, може да означава, че връзката ви е пред скъсване или тази пропаст вече е настъпила. Обикновено „червените“ сънища в дните на Везни показват, че сте стигнали до крайности при решаването на определени въпроси; може би сте избрали твърде трудна позиция в отношенията с партньорите или те ви оказват някакъв натиск.

„Оранжеви“ сънища предизвикват усещане за топлина, което в контекста на престоя на Луната във Везни дава надежда за подобряване на отношенията с определени хора и създаване на добри партньорства. Чрез такива сънища нашето подсъзнание ни информира, че вече имаме такива връзки в живота или обещава скорошното им появяване. 

Сънищата в понеделник

Сънищата, чийто управител е Луната отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни образи на вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети