Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 27.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 27.01.20

Сънищата и Луната – понеделник – 27.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви.  След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа. 

Сънищата в понеделник сутрин

Понеделник е свързан с капризната Луна и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и с такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и изява на собствените ни способности.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети