Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 27.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 27.12.2021

Сънищата и луната – понеделник – 27.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателния ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

Везните (знак на партньорството) са противоположният знак на Овена, знакът на личността. Напрегнатият аспект между Везни и Овен е противопоставянето (опозицията). А в сънищата под Везни се дава информация за неприятните за вас опозиционни личности, за тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение. По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп