Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 28.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 28.06.21

Сънищата и Луната – понеделник – 28.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Ще можете да разберете при правилно тълкуване колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същност, ще се превърнат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и как да го разрешите или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Ако сънувате, че сте агресивни и сте готови да унищожите всичко около себе си, помислете си: защо такава негативна енергия стои вътре във вас и е готова да избухне? Дали не се страхувате да поемете инициативата за пореден път, въпреки че душата ви гори и иска нещо съвсем различно? Или мразите някого толкова много, но не можете да разберете връзката си с този човек докрай и се измъчвате толкова силно, че се проявява дори в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, защото именно те ще ви покажат проблемните места, на които си струва да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания.

Сънищата в понеделник са управлявани от Луната, затова могат да бъдат емоционални и да отразяват психическите ни проблеми. Може да са свързани с членовете на семейството, майката. Често биват обременяващи и остават тежко чувство след събуждане.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети