Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 28.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 28.10.19

Сънищата и Луната – понеделник – 28.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 29 лунен ден (сънувани до 05:40ч.)

Двадесет и деветият лунен ден е твърде близо до критичната точка на целия лунен цикъл - новолунието, следователно е наситен с много енергия. Освен това енергията на този лунен ден е доста тежка и нестабилна, затова е важно да можете да се справите с нея. 

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата и като правило те не се сбъдват. Сънищата обаче през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. Вероятно няма да сте в състояние да изтълкувате правилно съня си, затова не се опитвайте.

 Всичко, което сънувате в този лунен ден, не е нищо повече от игра на вашето подсъзнание. Ще усетите как във вас се надигат тъмните страни на вашата личност и как светлите се извисяват. Ще бъде много трудно да управлявате собствените си емоции и чувства.

Енергията на деня е сложна, тя оставя своя отпечатък върху сънищата. Преди да си легнете, запалете свещ и почистете пространството в дома. През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение. 

Луната от своя страна е в знак Скорпион и когато е там щедро „обогатява” сънищата ни с мистика. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион. 

Таро календар на сънищата

Сънищата в този ден са също така под влияние на Колелото на съдбата и Влюбените.  Колелото е кръгът на човешката съдба и света от причини и следствия. Така сънят ви може да е послание какви ще са последствията от вашите действия, които сте извършили или се каните да извършите. Това може още да показва, че свършва един цикъл и започва нов. Може би е време да сложите край на нещо (сънят ви ще покаже) или просто трябва да приемете фактите такива, каквито са.

Влюбените ви призовават да изследвате и обедините вътрешните си противоречия, за да постигнете хармонично цяло и да не сте в конфликт със себе си. Може да ви предстои също така да направите важен избор, затова потърсете в съня си кое ви подсказва правилното решение.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети